söndag 22 maj 2011

Gäster från Stockholm och Västervik!

Emma:

Det har varit en tuff helg, både med sorg och roligheter.

Alvas morbröder och enda kusin - so far - på moderns sida har varit och förgyllt det annars så lugna och fridfulla vardagslunket i Kalmar. Hårda ord har haglat, den ena har försökt överrösta den andre och det har grillats som sig bör när familjen Grillerfelt har sammankomst. Den enda som saknats är Louuudie, annars har vi varit fulltaliga - förutom DieselDoris som har kommit och gått lite som hon vill, hon brukar komma lite senare och det händer att hon vill ha mat då. Det är så roligt när både Stockholmare och Västervikare hälsar på!

Vi har gästat Gråborg och Alva bröt mot allemansrätten och plockade Syrén trots naturreservat, vilken hon sedan försökte förtära. Annars hann vi inte med så mycket, man äter lunch, fikar och sen är det dags för middag. Märkligt att det blir så.

Alva har varit på sitt allra soligaste samt allra sämsta humör. Hon har blivit väldigt mammig på sista tiden och det har blivit väldigt tufft och tärande på moderns ork och krafter. Men så är det väl ibland och vi får hoppas att det är en fas som kommer gå över ganska snart...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar