tisdag 14 februari 2012

Alla-hjärtans-dag

Emma:

Jag hör till dem som försvarar Alla-hjärtansdag med näbbar och klor. Jag tycker inte det finns något som rättfärdigar att inte ta tillfället i akt och göra något extra. Det är en gammal dassig tisdag, vad finns det som rättfärdigar tillfället att inte ta hand om varandra lite extra? Vad finns det som rättfärdigar att inte äta extra gott? Vad finns det som inte rättfärdigar lite extra romantik en tråktisdag?

Vi äter i alla fall trerätters. Inte mer avancerat eller hajpat än så. Lite god mat med tända ljus. Vad är det för fel på det? Varför i hela friden ska människor göra det till något "fruktansvärt" eller "hemskt"? Alla behöver romantik, mer eller mindre. Vad är det för mening med att låta alla dagar vara likadana och grå? Om man nu är så himla duktig, som vissa påstår att de inte behöver en speciell dag för romantik, då är man nog ganska romantiskt lagd. Och om man nu är romantiskt lagd, varför skulle det vara ett problem med en dag då man tänker på dem man älskar lite extra?

Nej, ni pessimister och egotrippade människor. Ta tillfället i akt och spendera dagen med att sända extra kärlek till de ni älskar på valfritt sätt. Det får ingen ont av.

Det här är den lilla av mina två kärlekar:







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar