torsdag 2 december 2010

Alva växer och frodas


Emma:

Nu är vi hemkomna från Ica och BVC. Alva har varit på läkarkontroll och blivit vägd och mätt. Numera är lilla hjärtat 54 cm lång och väger 4600 gram. Huvudstorleken var över det normala, vikten över det normala och längden mitt på kurvan. Skönt att hon får i sig den mat hon behöver, trots att hon sover mycket på nätterna. Inatt sov hon först 5 timmar och sen 4 timmar mellan målen. Duktig tjej!!

Hundarna däremot är inte lika duktiga. Igår när jag kom hem hade de gjort inbrott i sopskåpet och rivit ut soporna över hela köksgolvet. Vi har barnsäkrat skåpet, men de tog sig in i skåpet bredvid och kom på så sätt över soporna. Idag när jag kom hem hade de gjort inbrott i skafferiet och käkat upp allt torrfoder, samt haft ner ett glas på golvet som gått i tusen bitar. Tur att de inte skurit sönder tassarna!

Nu ska jag ladda upp lite energi så jag orkar gå långpromenad med hundar och barnvagn.

1 kommentar:

  1. Oj vilka inbrottstjuvar till hundar. :) ska man skratta eller gråta? Håller på att övar min valp på att vara lite ensam, har resulterar i bajs på golvet och en uppäten stackars växt. Alva är superfin!

    SvaraRadera