fredag 8 juli 2011

Fredagmorgon

Emma:

Det verkar kunna bli vettigt väder idag. Inte åka iväg till nån fin strand på Öland-väder, men kanske ta någon strand som inte ligger alltför långt bort. Det ska väl regna på söndag, så man får väl passa på idag och man har tur även imorgon. Typiskt att det ska hända just på min städdag, men vi är ju två som städar så det går ju på ett kick.

Har ni sett den där panta mera-reklamen med The Ark på TV? Alva älskar den. Hon sätter igång och diggar som aldrig förr med världens största leende på läpparna. Igår råkade hon stå upp när reklamen kom och satte igång att studsa i pappans knä. Modern i familj är måttligt road. Fast Alva verkar gilla reklamjinglar överlag, tycker hon sitter och diggar så smått till varenda reklampaus.

Vi var på hälsovårdscentralen med Alva igår eftersom hon hade stora suspekta utslag på flera ställen på kroppen. Insektsbett, fick vi till svar. Jahopp. Typiskt förstagångsföräldrar att åka till sjukhus så fort ungen fått myggbett. Nåja, vi åkte ju inte till akuten i alla fall. Och idag är utslagen mycket ljusare och ser inte alls så obehagliga ut, vi har visserligen smort med hydrokortison och det skulle vara antiflammatoriskt påstod den där sköterskan som tog hand om oss igår. Hon pratade babyspråk. Hela tiden. Med Alva, med oss och med sin kollega. Jobbiga människa! Undrar om hon pratar så med sin man också...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar