onsdag 9 mars 2011

Uppdatering


Emma:

Passar på att göra ett blogginlägg nu när jag ändå är för trött för att göra något stort. Häller morgonkaffet i strupen för att vakna till lite. Lilla Alvisen vaknar fortfarande tidigt, men har börjat kompensera det med att även somna tidigare. Skönt. I natt sov hon nästan hela natten i sin egen säng dessutom, det har varit dåligt med det sista tiden.

Just nu sitter hon i sitt babygym med aktiveringstavla, som spelar, snurrar och blinkar när man trycker på lite knappar. Vid sidorna har jag hängt dit gosedjur som hon kan ta tag i och sitta och suga på. Hon har efter ett par dagar börjat fatta att om hon sparkar och viftar drar gymmet igång och börjar spela, så hon sitter stilla och suger på ett av gosedjuren och tittar på när det spelar och blinkar. Så fort det slutar börjar hon sparka och vifta så musiken kör igång igen. Sen sitter hon och suger på ett gosedjur. Ibland försöker hon få tag på plastfigurerna som hänger i gymmet för att stoppa dem i munnen, vilket inte går för de sitter fast. Då blir hon arg. Och skäller på figurerna. Fast hon börjar bli så pass stark att babygymmet flyttar sig lite när hon försöker stoppa figurerna i munnen.

Det går bra med smakisarna. Vi kör fortfarande på potatis. Igår hjälpte Alva till och slet tag i skeden och körde in den i ögat. Hon är inte heller så bra på att pricka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar