tisdag 29 mars 2011

Snart är det namnfest!


Emma:

Helgen närmar sig med stormsteg och därmed även namnfesten. Vi blir 15 stycken som det ser ut nu, vi är så glada att så många tackat ja och åker många mil för att kunna fira Alva. Naturligtvis är det roligt med kortväga gäster också! Och att de som varit tvungna att tacka nej verkligen försökt att komma! Det värmer att Alva har så många nära och kära.

Lilla Alvisen är dock inte helt nöjd efter gårdagens vaccination. Hon har sovit oroligt inatt och igår var hon jätteledsen. Förmodligen har det väl stramat och gjort lite ont efter sprutorna, och hon har sovit lite mer än vanligt. Det gör ont när ens barn inte riktigt är på topp. I synnerhet när Alva är en så himla gladlynt unge i vanliga fall, då känns det extra jobbigt när hennes mungipor åker ner. Jag tror jag sett tårar i ögonen på Alva totalt tre gånger under hennes levnadstid. Hon ler och skrattar och pratar mest hela tiden, förutom när hon har bestämt sig för något och det inte riktigt blir som hon tänkt sig - fast då blir hon mer arg än ledsen.

Lillfröken har fått nya gardiner i sitt rum. Vi hittade ett jättefint tyg på IKEA som jag sydde gardiner av och satte upp. Snart så kan hon flytta in i sitt lilla rum, även om hennes mor knappast har särskilt bråttom i just det ärendet...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar