tisdag 8 november 2011

Jopp, nu är man 30+

Emma:

Fick kryssa i en ny ruta i en enkätundersökning. Alternativen var 19-25, 26-30 och 31+. Ångest. Fast fortfarande ingen trettioårskris i sikte, det blir nog ingen för mig. Jag har inte så mycket att krisa över.

Idag har min fina litteraturstudieskompanjon varit här och vi har kommit igång med vår uppsats. Det känns bra! Alva var snäll flicka och somnade fem minuter innan Bea kom och sov i en och en halv timma. Det är önskvärt att hon sover så länge mitt på dagen nu istället för två korta stunder. Då behöver man inte känna sig stressad över att hon ska somna för sent. Dessutom har hon varit på alldeles strålande humör idag.

Imorgon åker vi till BVC för läkarundersökning och vaccination. Den här gången ska mamman vara ensam med dottern, så det gäller att stickfobin inte ger sig till känna. Det ska nog gå bra. Är nog snarare orolig för hennes vikt, tycker hon har blivit så smal sedan hon började gå. Dessutom har det varit lite svårt med maten stundtals, i synnerhet i helgen, men vi kan nog få ordning på det igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar