torsdag 22 november 2012

29 +6




Emma:

Idag var det en trött mor som tog en tidig kväll med en god bok istället för att sitta uppe och vänta på att klockan skulle slå legitim läggdags. Det är skönt att bryta lite mot det gamla vanliga och vara lite tråkig för en gångs skull. Det ÄR jobbigt med VFU, och jag kan garantera att den blir bra mycket jobbigare när man är gravid. Men jag är glad att både illamående och foglossning än så länge hållt sig i schack, det är bara tröttheten som gör sig påmind.

Liten Alva har blivit förkyld, igen. Än så länge är det bara snorig näsa och lite hosta, men man vet ju aldrig var det slutar. Så länge hon är pigg och glad och feberfri får hon gå till förskolan. Det blir lite senare dagar nu när jag gör VFU, men Alva verkar vara nöjd ändå. Hon har ju sina kompisar där, favoriten Anton, Meja, Olle och Tuva.

Annars går livet sin gilla gång. Snart är julen här, i helgen ska vi baka lussebullar och pepparkakor. Sen måste vi putsa resterande fönster så vi kan sätta upp adventstjärnorna till advent. För till skillnad från vissa andra tar vi ner dem varje år i god tid. Jag begriper inte hur människan som bor några hus bort klarar av att låta adventsstjärnan hänga ett helt år! Hur står man ut med sig själv??




- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar